David Guetta oprášil hit moldavských O-Zone. Do "I Don't Wanna Wait" si pozval OneRepublic

01.05.2024 08:40 - Jaromír Koc | foto: Warner Music

Francouzský DJ a producent David Guetta si v poslední době celkem libuje v předělávání devadesátkových hitů do nového kabátu. Vcelku slušně se popral s remixem starého hitu La Bouche "Be My Lover", minulý rok všechny pobláznil singlem "I'm Good", kde si vypůjčil základ od Eiffel 65, nyní pro změnu vykradl hlavní hudební motiv hitu "Dragostea Din Tei" moldavských O-Zone.

Novinka se jmenuje "I Don't Wanna Wait", a aby byla šance na komerční úspěch maximální, nechybí ani hvězdný host. Song s Guettou napsal a následně i nazpíval Ryan Tedder, frontman OneRepublic. Výsledek je vlastně daný. Známá melodie, nenáročný a lehce zapamatovatelný refrén, příjemný taneční kabát = hit jako bejk.

Tenhle singl prostě musí fungovat a napomůže mu určitě i nedávno zveřejněný klip. Ten kombinuje záběry z letošního Ultra Music festivalu v Miami, kde pánové píseň poprvé představili veřejnosti, s jednoduchým letním příběhem. Znáte to: klub, krásná dívka, atraktivní kluk, pohledy do očí, společný tanec, první pusa, jízda na motorce, líbání v dešti, romantika v bazénu. No prostě kýč! Ale v kombinaci s letní hitovkou to do sebe nějak perfektně zapadá.

Pokud Davida Guettu sledujete trochu více, určitě víte, že v rámci produkce má opravdu mnoho poloh a tváří. Skvělé minimalistické tracky vydává pod uměleckým jménem Jack Back, velmi slušně ale dopadla například i jeho klubová novinka "Feeling Good", kterou s ním vytvořil italský objev Hypaton.

Věřme, že kromě svých obrovských hitů nám právě i takovéto tracky Guetta nabídne během letošního ročníku festivalu Beats For Love, jehož bude 6. července headlinerem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY